23 Haziran 2012 Cumartesi

Ünlü Olmak Istiyorum Ne Yapmaliyim?

 Az sonra yazacaklarimla hayatinin sorusuna muhtemelen cevap bulamayacaksin. Hatta bu sorunun cevabini Google'da arayip buraya dustuysen uzgunum ama kaybedenler kulubunden iceri girmek uzeresin:( Ama dur bakayim "star isigi" mi o sendeki? Cool Cool Tweet atabiliyorum mu dedin? Okan'a methiyeler duzen bir blog yazisi da mi yazdin, yok artiikkkk? Bi de ünlü birinden Retweet'im var de de suracikta dusup bayilayim.
Ahanda o sensin, bak vallahi de Cadi dediydi dersin iki gune kalmaz ünlüsün sen arkadasim. E beni de gorursun artik ünlü olursan.Ebeni de derken  ebeni kastetmedigimi anladin sen, alinganlik yapma bak kuserim.
Motivasyon mu istiyorsun al sana motivasyonun 3 cocuklu versiyonu?

Kelly Oxford, bu yandaki Amerikali hatun, uc cocugu ile evinin mutfaginda oturup tweet atarken, komik ve cool tweetleri ile bi ünlü tarafindan kesfediliyor.Bir ünlü digerini getiriyor derken alsana binlerce takipci,gazete haberleri, hoop oradan seneryo yazarligi teklifi, hem de boool sifirlisindan.Seneye bir komedi dizisini ve bir kitabi kaleme alacakmis. Vallahi , hala popodan cikan gaz espirilerine gulen Amerikalilara gore uber zeki bir uslubu ve dili var.




Hee yok benim oyle dilim kuvvetli degil, bakisim cok fena yakar diyorsan ozaman sen dizi oyuncusu olacan, ne bileyim Suluman'a cariye olarak baslarsin bugun, yarin Sehzadelerin anasi oluverirsin bu isler boyle. Ozaman sen hemen bi ajansa yazil, Ugurkan Erez abimiz olur, Nese Erberk ablamiz olur farketmez. Yetenek Sizsiniz dicem ama orda da herkesin onunde insan heyecan yapar be, olmaz orasi. Hala olmadiysa iste sana radikal onerilerim;
**Bogaz koprusunden atliyor numarasi yap, ana haber olmasa da en azindan oglen kusagi haberlerde yayin garantisi
**Cicislere ulas, 2013 yeniyil Cingil bels klibinde seni oynatmalari icin para teklif et, Ajdar da olur
** Bi sure daha Okan Bayulgen'i taciz et twitter'dan, illaki tutar
**Erkeksen Bulent Ersoy'a evlenme teklif et, bu yolda hersey mubah
**Posta gazetesi siir kosesini denedin mi?
**Olmadi, radyoya canli baglan, boyle sanki konukmus gibi bi Ünlü edasiyla sacma sapan konus, sesini kaydet ve evladiyelik gurur tablon hazir:)

5 yorum:

Adsız dedi ki...

bizim ülkemizde ünlü olmak istiyorsan Türkçeyi bozuk konuşmak yeterli:)

magrat dedi ki...

Bloguna bayıldım, yazıların gerçekten bir harika.
Lütfen daha sık yaz (özellikle gezi yazılarını :)). Hep takipteyim.
Sevgiler.

Naz dedi ki...

@Umay cim haha haklsiin yahu aklima Sebenm Schaffer'i getirdin:)
@aborjin cok tesekkurler, cok sevindim hehe takip ediliyormusum haberim yok:) yazarim tabi:)

Unknown dedi ki...

Gerçekten çok hoş doğrusu yorumlarına bayıldım. Tuttum seni ve izlemeye aldım ve bende seni bekliyorum.... Görüşmek üzere başarılarrrrr
http://ecemakyajmoda.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

popüler veya ünlü olmak isterseniz Modasky size yeter benden söylemesi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Bird Gadget