17 Haziran 2012 Pazar

Aksama Babacigim Unutma Ulker Getir!!!

Tum hafta beynimde cinlayan dizeler... Ulker'in babasi Sabri Ulker'i kaybetmisiz, allah rahmet eylesin kendisine. Hakkinda bir cok yazi yazildi biz de kendisini tanimis olduk bu vesile ile. 6 yasindaki cocuk halimle kendisini kiskandim bile diyebilirim:) Uff kim bir cikolata fabrikasina sahip olmak istemez ki? Allahim once soyle bir cikolata kazanina atlardim herhalde, sonra o cokomel arasi marshmellowlardan kendime bi yastik yaptirirdim, pufidik pufidik, gece as erince de yerdim ucundan. Kendimi Cekmeceli cikolata yagmuruna tutturur, tek tek usenmeden acip yerdim hepsini.Dislerimi tuplu cikolata ile fircalardim vallahi:) Sizin favori Ulkeriniz hangisiydi?
Benim en favorilerimden biri, bir Ulker klasigi Hobby:)


Bir de Haylayf'i caya banip yemek var tabii:))

Sabri Ulker zor olani basarmis, kaliteyi halka indirmis... Yani vallahi yillarca Isvicre cikolatasi tadinda cikolata yedirmis ya bize hem de koy bakkalinda bile bulabilme luksu ile:) Kendi dedemin bakkalindan biliyorum bu luksu:)
Bir de bizim buralarda departman storelardaki Godiva koselerini gordukce koltuklarim kabariyor,insanlari durdurup "Az once bir Turk cikolatasi aldiniz" diye sacma bir bildiride bulunmak istiyorum. Bilmeyenler icin  Belcikali dunyaca unlu Godiva Cikolata Markasini 2007'de Ulker satin almisti.


Ulker reklami gibi bir yazi oldu vallahi, ozaman hakkini verip nostaljik Ulker reklami ile noktami da buraya koyuyorum cikolata sever obur okur:)








2 yorum:

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

HALLEY BENİM CANIM..
RAHMET DİLİYORUM...

Naz dedi ki...

Aaa Halley de vardi degil mi? mmm o da harika bir seydi ya:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Bird Gadget