19 Ocak 2012 Perşembe

Ünlü Astrolog Susan Miller Ocak 2012 Icin Ne Demis?

Susan Miller, tum dunyanin takip ettigi ünlü astrolog... Hatta Apple'in CEO'su rahmetli Steeve Jobs bile kendisine danisirmis pek cok konuda. Fala inanma falsiz kalma diyenlerin aksine Susan Miller astroloji ile ilgileniyor, burclara ve gezegenlerin o ayki konumlarina gore bir takim yorumlar yapiyor... Tutturuyor mu? Size kalmis... Iste her burc icin Ocak 2012 yorum ozetleri, simdilik sadece Ocak 2.yarisi icin ozetleri ceviriyorum:) 


KOC : Sevgili Koc burcu; Yonetici gezegeniniz olan Mars 23 Ocak'tan itibaren geri harekete baslayacak 13 Nisan'a kadar bu durum devam edecek. Bu durumda elinizi cabuk tutun ve Ocagin 3. haftasina kadar yapabildiginiz kadar is yapin. Is gorusmesine gidecekseniz ya da  kendi isiniz varsa , yeni musteriler ile gorusmek icin acele edin. Bu surec Temmuza kadar surebilir ancak 23 Ocaga kadar baslangic adimini atmaniz onemli.Mars enerjinin semboludur fakat geri hareket ettigi zamanlarda zayif duser ve yardim edemez hale gelir.Bu da Ocak sonundan Nisan basina kadar islerinizin normalden daha yavas akacagi anlamina geliyor.Bu durum gecici tersliklere neden olabilir sakin panige kapilmayin, duruma gore stratejilerinizi gozden gecirip, gerekirse degisiklikler yapin. Her ne kadar Mars ters hareket etse de 23 Ocaktaki Yeni Ay sosyal hayatiniza adeta isik sacacak. Gercek hayatta ya da sosyal medyada bir gruba katilmak icin ideal bir zaman olabilir.Hatta kendinizi gonullu bir yardim komitesinde bulabilirsiniz.


BOGA : Sevgili Bogalar; Is hayatinda birkac yildir vermis oldugunuz emekler nihayet ust duzey birileri tarafindan farkediliyor. Bir ust pozisyon icin aday listesinde isminiz gececek. 23 Ocak'taki Yani Ay ile birlikte bu pozisyon icin gorusme sansi yakalayacaksiniz. Hatta Uranus de bu durumu destekler bir acida olacak ve de durup dururken bu heyecanli is teklifi cikacak karsiniza. Siz siz olun evde guncel CV nizi bulundurun. Ask hayatinizda ise hediye ve sans veren Jupiter 10 yildir ilk kez gectigimiz haziran ayi burcunuza girdi ve 2012 Haziran'a kadar da sizinle.Yani Gercek aski bulmaniz icin Jupiter tam da olmasi gereken yerde .Suan Basak burcu ile uyum icinde olan Mars sizin Yeni Ask 5. evinize dogru harekete geciyor, bu da yeni birinin ilgisini cekmeniz herzamankinden cok daha kolay olacak anlamina geliyor.Balik Burcundaki Venus ise Ocak 14'ten Subat 8'e kadar daha cok arkadas davetinde bulunacaksiniz demek, kuaforunuze gidip goruntunuzu yenilemeniz icin ideal bir zaman. Eger zaten biriyle birlikteyseniz geri hareket eden Mars sizi tekrar dusunmeye, iliskinizi bir sure askiya almaya ya da bu kisiden vazgecmeye itebilir. Eger evliyseniz bebek planlari yapabilirsiniz ancak baharin gelmesiyle birlikte bu konuda daha cok cesaret bulabilirsiniz.


IKIZLER : Sevgili ikizler; Evinizle ilgili bir takim degisiklikler planliyor olabilirsiniz, ev tadilati, yani bir mobilya almak ya da ev degistirmek ancak bunun icin Ocak ayinin baslarinda hareket etmelisiniz. Basak burcundaki Mars geri hareket edecegi icin 23 Ocak-13 Nisan tarihleri arasi evle ilgili isler icin uygun gorunmuyor.Bu planlariniza ara verip Nisan'dan sonra devam edebilirsiniz. Yilin ilk yarisi ebeveynlerinizden birinin yardiminiza ihtiyaci olacak, siz de bu yardimi yapmaktan mutluluk duyacaksiniz.
Kariyeriniz icin 14 Ocak-8 subat arasi Venus Profesyonel Is Sektorunuze girecek boylece ust duzey birisinin ilgisini cekmeniz mumkun.Ask hayatinizda ise Venus'un Neptun'e ulastigi 13 Ocak tarihi ask ve romantizm icin ideal bir gun olacak.21-22 Ocak gibi spontane bir sekilde seyahat edebilirsiniz.


YENGEC :Sevgili Yengec burcu; Eger biri ile beraberseniz ve bir sekilde birbiriniz icin yaratilmadiginizin farkindaysaniz Ocak ayinin ilk iki haftasi devam ya da tamam karari icin uygun zaman olabilir. Eger kararsizsaniz ve belki bir umut var diyorsaniz hayatinizdaki kisi ile yeniden uzlasmayi deneyebilir hatta bir iliski terapistine danisabilirsiniz.Uzun suredir bir iliskiniz yoksa Ocak ortasinda Balik burcuna giren Venus ile birlikte talihiniz degisecek.Seyahat ediyor olmaniz yeni biriyle tanisma ihtimalinizi artiracak, kucuk is seyehatleri de bunlara dahil. 21 Ocak tarihini not edin, yeni bir ask bu tarihte baslayabilir.23 Ocaktaki Yeni Ay ile birlikte daha fazla para kazanmanin yollarini ariyor olabilirsiniz. Dogru acidaki Uranus'un yardimi ile karsiniza bir cok is firsati cikiyor olacak, coskulu olun ancak karar vermek icin acele etmeyin. Sonuc olarak sizi istiyor olacaklar ve siz de bunu biliyor olacaksiniz.


ASLAN ; Sevgili Aslan; Bu ay masanizda bir hayli is birikmis olacak (ozellikle 19 Ocak tarihi) tum baskilara ragmen iyi bir is cikarip Mayis gibi terfi almaniz mumkun.Bu pozisyon teklifi hayatiniz boyunca almis oldugunuz tekliflerin en iyisi olacak, en tepeyi hayal edin sevgili Aslanlar.Ocak 8, 12 ve 28 uzerinde calistiginiz bir konu hakkinda para ile ilgili iyi bir haber getiriyor olacak. 19 Ocak gibi eger fazla calismaktan bitap hissederseniz, kendinizi dinlenmeye alin, bu surecte en ufak elestiriye bile tahammulsuz olabilirsiniz. eger bir iliskiniz varsa 23 Ocak'taki Yeni Ay evlilige sicak bakmanizi saglayacak. Hatta nisan ya da dugun tarihinizi Sevgililer gununde bile ilan edebilirsiniz. Eger evlilik ufukta yoksa bu Yeni Ayla birlikte bir partner ile is sozlesmesi yapabilirsiniz. Bu konumda bir kontrat - imza attiginiz bir kontrat - soz konusu. Haziran'a kadar surecek yuksek miktarda para harcama donemine hazir olabilirsiniz bu genelde hayat tarzini degistirmek ile mumkun olur ,universiteye geri donmek,ev almak, evlenmek ya da bebek planlamak gibi. Simdiye kadar bu konuda yapmis oldugunuz birikimleri bir anda harcayabilirsiniz.


BASAK ; Sevgili Basaklar,Siz cok caliskan bir burcsunuz ama bazen sizin de dinlenmeye ihtiyaciniz olur bunu unutmayin, Ocak basi dinlenmek icin ideal bir zaman gibi gorunuyor. Bu ay gercek aski bulmaniz icin bazi cosmic avantajlara sahipsiniz.Hediye ve sans verici Jupiter sizin gibi bir toprak burcu olan Boga burcunda bu da sizin karizmaniza guc veriyor.Mars ise hala sizin burcunuzda bu da sosyal ortamlarda cinsel cekiciliginizi artiriyor. Eger sosyal ortamlarda one cikmaktan cekiniyorsaniz Mars kabugunuzu kirmaniza fazlasiyla yardim edecek. Evli olanlar da sansli, dost burcunuz olan Balik'taki Venus, 14 Ocak -8 subat arasi sizi mutlu bir doneme cekiyor. Dedigimiz gibi dinlenmek icin Ocak basini kacirmayin, Ocak sonuna yaklastikca is hayatini yine cigirindan cikip yogun olacak. 24 Ocak'taki Yeni ay ile birlikte bir donum noktasi yasiyorsunuz ve is yukunuz artiyor ancak merak etmeyin Merkur ile uyumlu acidaki Mars tum bu projelerin altindan kalkmaniza yardim edecek, coskunuzu kaybetmeyin yeter.


TERAZI : Sevgili Terazi, Ocak ayinin baslamasi ile birlikte yeni yila sizi heyecanlandiracak bir kariyer firsati ile basliyorsunuz.Ve bu is firsati size bazi ekstralar ile birlikte geliyor olacak, yani bonus olanaklari, harika bir saglik sigortasi gibi ekstralar.Bu yeni ise baslarken bu ekstralari mutlaka isteyin zira sizin icin orada bekliyor olacaklar.Saturn burcunuzdaki seyahatine devam ediyor ve suan 29 derecede. Ayin hangi zamaninda dogmus olursaniz olun suan Saturnun zorlu gorevlerini hissediyor olmalisiniz. Yeni bir hayat rolu mu ustleniyorsunuz ya da yeni beceriler mi elde ediyorsunuz? Oyleyse bunun icin Saturn'e tesekkur etmelisiniz, bu ogretici gezegen tahmin etmedigimiz yonlerimizi ortaya cikarmaya saglar.2012 Ekim ayina kadar Saturn sizinle ve 2039 a kadar geri donmeyecek.Gittiginde ardinda daha dayanikli, keskin ve hayata karsi koyabilen yeni bir siz birakiyor olacak. 23 Ocak'taki Yeni Ay ile birlikte sosyallesip , aski bulma firsatlariniz olacak.Bu yeni ay bir hayli kuvvetli dolayisiyla tanistiginiz bir insani daha yakindan tanimak isteyeceksiniz. 21-22 Ocak haftasonusu Gunes ve Uranus arasindaki uyum sebebiyle harika gececek.Eger evliyseniz 23 Ocak sonrasi iki hafta boyunca partneriniz ile basbasa dinlendirici zaman geciriyor olmaniz muhtemel.


AKREP ; Sevgili Akrep, 23 Ocaktaki Yeni Ay sonrasi eviniz ile ilgili uzun suredir yapmayi istediginiz yenilikleri hayata gecirme firsati bulacaksiniz. Eger yakin bir surede tasinma ya da tadilat planliyorsaniz bir an once planinizi yapip butcenizi cikarin.23 Ocak sonrasi eviniz icin harika secimler yapacaksiniz. Ayni Yeni ay 13 Nisan'a kadar sosyal hayatinizda bir yavaslama ve durulma getirebilir. Eger bekarsaniz Venus 14 Ocak'tan 8 Subat'a kadar gercek ask sekmenizde olacak. 14 Ocak cumartesiye dikkat Venus ve Jupiter birlik olup ask hayatinizi parlatacak. Jupiter sizin lehinize calismaya devam eden en onemli gezegen ve 12 yildan beri ilk kez suan evlilik sekmenizde. Jupiter sans ve hediye vericidir, Haziran'a kadar sizinle kalacak olan bu gezegen, evlilik ya da nisan gibi baglilik konularini gundeme getirecek. Mayis'in basi evlilik ya da nisanlanma karari icin uygun zaman olacak, bol sans.




YAY : Sevgili Yay, Yeni yil ile birlikte para mevzulari gundeme geliyor olacak. Ocak ayi basinda yuklu miktarda bir harcama soz konusu olabilir bu da daha fazla para kazanma endisenizi ortaya cikaracak.Stres yapsaniz da para kazanmak icin karsiniza bir cok firsat cikiyor olacak bu ay.Bu yil kazanciniz artiyor cunku Mars basari ve odul evinizi aydinlatiyor, bu durum Temmuz basina kadar surecek. Tek problem Mars'in 23 Ocak'tan sonra yavaslayip geriye gidecek olmasi bu durumda siz de kariyer taktiklerinizi degistirip durumu lehinize cevirebilirsiniz.23 Ocak'taki yeni ay ise size dinlenme ve yeniden ayaga kalkma firsati taniyacak. Yeni Ayi takip eden iki hafta boyunca seyahat ve ask el ele tutusup sizi mutlu etmek icin yarisacak. Cantaniz her daim hazir olsun, bu seferki evinize yakin bir seyahat olacak ancak yine de bu seyahate bayilacaksiniz. 28-29 Ocak haftasonu Ay dost gezen Koc'tayken siz cok ozel bir haftasonu gecireceksiniz, evde oturmayin...


OGLAK ; Sevgili Oglaklar,Son zamanlarda seyahat ediyor olabilir ya da oldugunuz yerden uluslararasi baglantilar kuruyor olabilirsiniz ancak farkettiyseniz isleriniz bir suredir yavas ilerliyor. Bu durumun nedeni 23 Ocaktan 13 Nisan'a kadar geri hareket edecek olan Mars ve etkileri, sabirli olun isler yoluna girecek. Ocak ayinin ortasinda cok onem verdiginiz bir iliskide-ki bu romantik bir iliski olabilir-karar verme asamasina geleceksiniz.Iste gecridiginiz uzun saatler partnerinizin canini sikiyor olabilir, bu durumun ustunu kapamayin, konusun. Bu ay maas zammi ya da terfi istemek icin dogru zaman, Uranus bu kadar aktifken iyi bir haber alip cok sasiracaksiniz.Bu dileginizi 23 Ocak'taki Yeni aydan sonra dile getirin.Eger evinizi satmaya calisiyor ya da yenisini almayi planliyorsaniz, umdugunuz fiyat teklifini Mayis'a kadar alamayacaksiniz. Birakin Mars Ocaktan Nisan'a kadar gerilesin, Mart sonrasi baslayin satis girisimlerinize Mayis'a kadar zamaninin var.
Ocak ortasi ile birlikte iliskiniz saglamsa evlilik ya da nisanlanma karari alabilirsiniz. eger emin olmadiginiz bir iliskideyseniz bu donemde iliskiyi bitirme karari alabilirsiniz.


KOVA ; Sevgili Kova,Ocak Ayi ile birlikte Venus 13 Ocaga kadar Kova burcunda olacak. Bu yeni yila yeni bir gorunus ile girmek icin harika bir firsat, kuaforunuzle konusun, yeni bir sac stili yeni bir parfum ya da makyaj tarzi edinin. Venus dis goruntunuzle ilgili sizi birhayli yaratici kilacak.Uzun suredir gundemde olan medikal konular artik sonuca baglanacak. Fizik tedavisi aliyor olabilir ya da bir takim tadavi surecinde olabilirsiniz, bu ayla birlikte bunlar son bulacak ve faturalar sizi bekliyor olacak.
Gectigimiz Kasimdan bu yana fazla harcama yapma periyoduna girmissiniz bu durum bir 6 ay daha surecek.23 Ocak'tan 13 Nisan'a kadar gerileyen Mars'in etkisiyle, eger mortgage ya da herhangi bir kredi cekmeyi planliyorsaniz evraklarinizin akisinda yavaslama ve gecikmeler olabilir, bu nedenle basvurunuzu mumkun oldugu kadar dogru ve dikkatli yapin.Ayin en iyi zamanlari 23 Ocak'taki Yeni Ay ile birlikte gelecek.Onunuze bircok firsat sunulacak. Takip eden 10 gun boyunca bircok haber alacaksiniz. Uranus bu yeni ay ile mukemmel acida olacak ve size supriz bir teklif getirecek, beklemede olun.Eger dogum gununuz 20-27 Ocak tarihleri arasindaysa bu talihli donemin etkisi iki kat fazla olacak.


BALIK ; Sevgili Balik,Bu ay sizin icin romantizim, dostluk ve sosyallik dolu olacak.Ay ilerledikce karsiniza cikan ask ve eglence firsatlari giderek artacak.9 Ocak'taki dolunay ile birlikte romantik bir surece giriyorsunuz ve her an gercek askinizla tanisabilirsiniz.Eger zaten bir sevgiliniz varsa ve asiksaniz bu dolunay ile birlikte kalp atislariniz hizlanacak, sevdiginizle paylasiminiz artacak.Hatta eklemeliyim ki Uranus bu kadar iyi bir acidayken supriz bir hamilelik yasayabilirsiniz.Bu ayin tek kotu tarafi Saturn kaynakli parasal mevzular olacak, tahimininizden fazla para harcayabilirsiniz. 19 Ocak tarihine dikkat bu tarihte parasal herhangi bir mevzuuda karara varmayin aleyhinize sonuclanabilir. Yengec burcundaki Dolunay yaraticiliginizi artiracak, cok onemli sanatsal bir projenin son rutuslarini bu donemde yapiyor olacaksiniz. Sizin icin ozel olan ve deger verdiginiz ve de evliligi dusundugunuz bir kisi mevcut,bu kisi sizin icin uygun gorunuyor.Bu kisi ile ilgili planlariniza inanin, hernekadar bir takim gecikmeler yasasaniz da Nisan sonu Mayis basi gibi   ruyalariniz gerceklesecek.

19 yorum:

Adsız dedi ki...

What's up colleagues, its enormous article concerning tutoringand fully defined, keep it up all the time.
My blog :: pornteen

Adsız dedi ki...

Hi there! I understand this is sort of off-topic but I had to
ask. Does managing a well-established website like yours require a massive amount
work? I am brand new to operating a blog
but I do write in my journal everyday. I'd like to start a blog so I will be able to share my experience and thoughts online. Please let me know if you have any kind of ideas or tips for brand new aspiring bloggers. Appreciate it!
My web page: Hottest Asian big tit babe blowjob!

Adsız dedi ki...

I'm impressed, I have to admit. Seldom do I encounter a blog that's
both educative and amusing, and let me tell
you, you have hit the nail on the head. The issue is something that too few men and women are speaking intelligently about.
Now i'm very happy I found this in my search for something regarding this.
My site :: girlfriend porn

Adsız dedi ki...

My spouse and I stumbled over here from a different web
address and thought I may as well check things out.
I like what I see so now i'm following you. Look forward to exploring your web page yet again.
My page - teen porn

Adsız dedi ki...

Hi there I am so delighted I found your blog, I
really found you by error, while I was searching on Aol for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say thanks a lot for a incredible post and a all round entertaining blog (I
also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the moment but I have book-marked it and also added your RSS feeds, so when
I have time I will be back to read more, Please do keep up
the awesome jo.
My web blog : Young teen fucked Hard

Adsız dedi ki...

Awesome blog you have here but I was wanting to know if you knew of any forums that cover the same
topics talked about in this article? I'd really like to be a part of group where I can get responses from other knowledgeable individuals that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Thanks!
Also visit my blog post ; click the following internet page

Adsız dedi ki...

It generates gall the bumps could be malignant neoplastic disease, so if bumps do look, a inflict
to your Aesculapian professional is substantive to quench any fears.
He said I was in a sturdy gravy boat but it is
your job to create certain that your pet is sound regardless
of your solace level from missing a tree branch.

Biasanya dianggap sebagai comprise�ncia de borracha ou pastosa.
Is Sound reflection Doppler site of a lipoma will appear
normal.

Also visit my web blog :: dermal lipoma

Adsız dedi ki...

This is a inveterate, recurring peels and retinoid products are used for the intent of peel Exfoliation and are
not to be used for rosacea."

Here is my web-site: Morea rosacea specialist

Adsız dedi ki...

Great web site. A lot of useful information here. I'm sending it to a few friends ans also sharing in delicious. And obviously, thanks for your sweat!

Look at my web blog; peoples quotes

Adsız dedi ki...

Υοuг own ωrіte-up features proven benefiсіal to myself.
Іt’ѕ ѵery eduсatіonal and you're certainly quite knowledgeable in this region. You have opened up my eye to varying thoughts about this kind of subject along with intriquing, notable and reliable articles.

Also visit my web blog ... Xenical
Stop by my web site - Xenical

Adsız dedi ki...

Here are some factors that would affect the pregnancy and can also give rise to high risks. Getting pregnant all starts with both parties as a couple, and never really with one party's desire to get pregnant. The weight could be a serious issue that many women and couples ignore.
http://pregnancyhelper.in

Adsız dedi ki...

Hurrah, that's what I was seeking for, what a stuff! present here at this webpage, thanks admin of this site.

My blog post - Anal with Jennifer White

Adsız dedi ki...

Highly energetic post, I liked that a lot. Will there
be a part 2?

Stop by my site - live girls

Adsız dedi ki...

It's remarkable in support of me to have a web page, which is helpful designed for my know-how. thanks admin

my blog ... http://dabagirls.com/mallorie/

Adsız dedi ki...

Great article! This is the kind of info that are supposed to
be shared around the net. Shame on the search engines for now
not positioning this post higher! Come on over and discuss with my website .
Thank you =)

my web blog www.babesflick.com

Adsız dedi ki...

fantastic post, very informative. I ponder why the opposite specialists of this
sector don't notice this. You should proceed your writing. I am sure, you have a huge readers' base already!


My page www.jnmassage.info

Adsız dedi ki...

Hi there i am kavin, its my first occasion to commenting anyplace, when i read this article i thought i could also
create comment due to this sensible piece
of writing.

My weblog www.wildpartygirls.org

Adsız dedi ki...

It's actually a nice and helpful piece of information. I'm satisfied that you simply shared this helpful
information with us. Please keep us up to date like this.
Thanks for sharing.

Here is my weblog: http://www.sexamaterke.com/

Adsız dedi ki...

Thanks to my father who told me on the topic of this weblog, this blog is
genuinely amazing.

Look into my web blog: xxx-fuck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Bird Gadget