5 Nisan 2012 Perşembe

Bir Evlilik Cüzdanı Anatomisi :)

soldaki annemlerinki:)
Gecen sene cekmis oldugum fotograflari karistirirken annemle babamin evlilik cuzdani fotolarina denk geldim.
Dogan cocuklar kisminda neden benim adim yok, yoksa beni evlatlik mi aldiniz? diye anneme iskence yapmak, kendime de delil olsun diye cekmistim bu fotograflari... Canim annem, aa olur mu kizim oyle sey unutmusuz kaydettirmeyi hem birinci cocuktan sonra ikinciyi niye evlatlik alalim, evlatlik olsa ablan olurdu diye beni teselli etmisti:)
Hala evlilik cuzdanlarinda cocuk adinin yazildigi kisim duruyor mu diye merak ettim.Actim baktim kendiminkine... Evet duruyor.Ama 33 yilda bu cuzdan,evrimlesmis resmen he bi de buyumus dana kadar olmus niyeyse artik:) VeeMaliye Bakanligindan Ic Isleri Bakanligina gecmis....


Annemle babam evlendiklerinde bizden 4er yas kucukler.Ama resimlere bi bakin hele, Mr Cadi'yi cig cig yiyecekmis gibi duruyor babam. Boyle sanki dunya'ya aile babasi olmak icin gelmis, hoyyt deyince ortaligi titreyecek gibi otoriter... Amaaa bu resimde sadece 24 yasinda:) Ne komik degil mi, gunumuz erkekleri 24 yasinda birakin evlenmeyi daha belinden dusen kotunu toplamayi bilmiyor, ah ah eski zaman erkekleri daha mi adam gibi adammis he sevgili bloggerlar? 
Hmmm gelelim kayitli olmadigim sayfalara... Yukaridaki adam ve kadindan mamul olmus olabilir miyim ne dersiniz, benziyorsun evet hik demis burunlarindan dusmussun deyin  de rahatliyim:)
Ablacigimin kayitli oldugu sayfa veee.....
benim kayitli olmadigim sayfalar:(




4 yorum:

caglaBeycan dedi ki...

samimi bir şey söyleyeyim ki babanız yakışıklı adammış vesselam=)
70 lerin karizmasını taşıyor

Naz dedi ki...

Hehe :) Tesekkur ederim caglaBeycan, ah o 70li yillar:)herkes ayri bi karizma

Floortje dedi ki...

I really like your blog!
Keep posting dear!!

XX

Naz dedi ki...

Merhaba Duygu,tesekkurler, ben de takipcinim blogun harika, sevgiler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Bird Gadget