21 Nisan 2012 Cumartesi

Antikacıda Fotoğraflara Dalmak...

Dun buralardaki bir antikacida tam 2 saat gecirdim... Aslinda antikaci demek oraya hakaret olur sanirsam. 70 yaslarinda bir teyzenin 47 yildir  topladigi her turlu vintage ivirziviri sergiledigi sirin mi sirin 3 odali bir dukkan:) 1800'lerden 1980'lere kadar, oyuncak, gazete, dergi,eski cola kolleksiyonlari,fotograflar ve porselenlerle dolu bir kulube, haliyle kendimi kaybedip herseyi mincikladim..Oldum olasi sevmisimdir vintage zimbirtilari, ama ilk kez para verip ediniyorum sanirim. Fiyatlar bir hayli fahis oldugu icin asagidaki 2 eski gazete parcasini alabildim:) Ileride guzel bir bebek odasi dekoru olabileceklerini dusundum, siz ne dersiniz?
1940lardan Cone Denim Reklami~ Cone Denim firmasi arastirmalarima gore bugun hala yasiyor ve hala kot isi ile ugrasiyor:)

15 Nisan 2012 Pazar

Yesstyle Asya Modası

Son zamanlarda Kore-Japon hatta genel bir uzak dogu modasi patlamasi sizin de dikkatinizi cekmistir belki...
Boyle Petite yani mini mini birisiyseniz ki biz Turkuz:) Bacak boyumuz kisadir bizim... Bu outfitlere bi goz atin kendinize gore birsey illaki bulacaksiniz benden demesi... bir zamanlar atseoul.com vardi ucuz ucuz online Kore modasi alabiliyorduk, siteyi kapamislar ama www.yesstyle.com hala duruyor. Yesstyle biraz daha pahali ama coook sirin kiyafetler var, ben asagiya bir kac resim ekliyorum, yesstyle icin tik tik!!!

5 Nisan 2012 Perşembe

Bir Evlilik Cüzdanı Anatomisi :)

soldaki annemlerinki:)
Gecen sene cekmis oldugum fotograflari karistirirken annemle babamin evlilik cuzdani fotolarina denk geldim.
Dogan cocuklar kisminda neden benim adim yok, yoksa beni evlatlik mi aldiniz? diye anneme iskence yapmak, kendime de delil olsun diye cekmistim bu fotograflari... Canim annem, aa olur mu kizim oyle sey unutmusuz kaydettirmeyi hem birinci cocuktan sonra ikinciyi niye evlatlik alalim, evlatlik olsa ablan olurdu diye beni teselli etmisti:)
Hala evlilik cuzdanlarinda cocuk adinin yazildigi kisim duruyor mu diye merak ettim.Actim baktim kendiminkine... Evet duruyor.Ama 33 yilda bu cuzdan,evrimlesmis resmen he bi de buyumus dana kadar olmus niyeyse artik:) VeeMaliye Bakanligindan Ic Isleri Bakanligina gecmis....

1 Nisan 2012 Pazar

Türk Alışveriş-Moda Siteleri

Son zamanlarda sizin de mail boxlariniz birsuru alisveris sitesi mailleri ile dolar oldu mu? Benim bir suredir boyle,    ara ara girer bakarim ne var ne yok diye hele Markafoni, Limango gibi siteler ilk ciktiklarinda resmen dadanmistim:) Genelde Asos.com gibi yabanci sitelerden alisveris yapardim ama bu arada bizim Turk sitelerinin gelisip evrim gecirdigini farkettim:) Yurdumun parasi yurdumda kalsin mantigiyla artik ilk tercihim sizsiniz Turk Modacilar:) Sizin icin aklimdaki bi kac siteye goz attim, Turk Modacilari destekleyen Trendyol,Limango gibi siteleri takdir ediyorum.Madem Istanbul da bir moda baskenti olsun istiyoruz o zaman Turk modacilara ciddi firsatlar taninmasi gerekiyor ki ben Turklerin moda tadini da coook basarili buluyorum...
Eveeeet ilk sitemiz Trendyol...
Bayan-Erkek-Cocuk Aksesuar, Ev Dekorasyon,Kozmetik gibi urunleri bulabilirsiniz
Sertac Delibas Botlara bayildimmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...